Post by hornsanramarsart on Mar 8, 2022 9:55:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ XCOM®: Enemy Within ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ XCOM®: Enemy Within IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ lõpmatute võtmete häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ XCOM®: Enemy Within 2022 version ▞▞▞
Suurepärane mäng, halb port
Kohmakad juhtnupud. Sageli lihtsalt ei tööta korralikult. Kus kurat on raha tagastamise võimalus?
Mäng jookseb alati kokku ja mänguviis on lollakas, vajab värskendamist!!!
Kuigi mäng näeb hea välja, ei tööta see Galaxy Note 10-s hästi. Pidevad lukud ja külmutamine. Mäng muutub punktides mängimatuks.
Suurepärane port, mida ma oma arvutiversioonist mäletan. Ainus etteheide on erinevate tasemete vaatamise raskus, kuid ausalt öeldes oli sama probleem ka arvutiversioonil, nii et enamiku kaartide puhul ei ole ta harjunud teiste tasemetega tegelema.
Korralik mäng. Kui soovite tappa lühikest vaba aega, pole see mäng teie jaoks. Laadimisaeg on üle minuti ja isegi siis kipub see kokku jooksma ja sulguma. Kui teil õnnestub teisel (või kolmandal) katsel sisse saada, on missioonid aeganõudvad. Nagu ma ütlesin, on see korralik mäng, kuid ma ei otsi mängu, millel on nii palju koormust ja mänguaega.
Varem töötas see minu jaoks väga hästi. Kuid tundub, et mängu pole pikka aega värskendatud ja see töötab minu uues telefonis halvasti. Samuti näib, et kõrguse muutmine kahe sõrme libistamisega ei tööta üldse ja kõrguse muutmine on üldiselt väga räpane ja kohmakas ning põhjustab selle, et ma ei näe asju, mis mulle peaks meeldima, mis katusel on.
Hämmastav mäng ja väga lahe, et seda sai mobiilile teisaldada. Suurim probleem, mis mul on, on juhtnupud, eriti kahe sõrmega pühkimine korruste vahetamiseks. Oleks palju parem, kui selle tegemiseks oleks ekraanil lihtsalt nupp, kui lihtsalt sellepärast, et pühkida nagu hullumeelne. Kuid ikkagi suurepärane mäng arvutis ja mobiilis.
Mäng jookseb kokku ja seda ei saa mängida. Soovin, et saaksin oma raha ikkagi tagasi, olin pärast selle ostmist ja 2 tunni möödumist hõivatud.
juhtnupud on tõredad ja ma lõpetan käskude andmise ajal misc lakkumisega, muidu pole hullu.
mängib korralikult, kui see ei jookse kokku. Galaxy Note 9-s ja olen väsinud sellest, et ma ei saa mõnikord mängu jätkata või isegi laadida. pluss selle absurdne, kuidas see salvestamisel või laadimisel sageli kokku jookseb. Peale selle jookseb hästi ja näeb ilus välja. XCOM on üks mu lemmikmänge.
Unustage see, soovin, et oleksin kuulanud teisi arvustusi tõrgete kohta. Asjaolu, et ma selle eest maksin, muudab selle palju hullemaks – kas on võimalik anda sellele negatiivne stardihinnang?
mäng on raske, nii et ma tahtsin raha tagasi saada, kuid ma ei saanud ja nüüd olen selle neetud tagasimakse probleemiga ummikus
Uuendatud arvustus. 5 aastat tagasi on see tõesti muljetavaldav, isegi praegusel tasemel. See on ps3-ga võrreldes väljakutsuvalt vähendatud ja kontrolleri tugi puudub. Minu vana tahvelarvuti ja tolmukatelefon mängisid mitme mängijaga mänge ja puudutus on päris hea. see on suur 3,5 giga pealkiri ja kõike ei õnnestunud alla laadida kuni neljanda katseni. Nii et leidsin vana 7-tollise sam-tahvelarvuti ja proovin lihtsalt oma pojaga uuesti mitmikmängu mängida, ei saa seda GOOGLE'ist alla laadida. Nii et ma jätkan lihtsalt "installireegli" proovimist nagu alati
mulle meeldib mäng, kuid kukkus pilve salvestamise ajal
kõige imelisem port arvutist mobiili. juhtnupud on mobiilis veelgi paremad, sujuvad ja head. seda väärt. see mäng peaks olema edetabelis kõrgel kohal.
Mäng ise sobib hästi puutetundlikule ekraanile. Graafika on nüüdseks veidi vana, kuigi mitte halb. Ei loo pilve salvestamiseks mängude mängimiseks ühendust, hankige lihtsalt tühi kast
Nagu teised on öelnud, ei salvestata mängu minu Android 9 seadmesse, kuigi olen Google Playsse korralikult sisse logitud. Samuti ei asu see korralikult minu ekraani keskel ja nupuvajutused peavad olema iga nupu kohal. Epic fail... Saime mõne minuti jooksul pärast mängu testimist raha tagasi.
Sattusin TEISEl tasemel mängu suureks murdumiseks, ei jõudnud isegi poole peale, enne kui pidin taaskäivitama, kui sul pole muud võimalust ära võta seda kohmakat porti
Suurepärane mäng, väga lollakas, juhtnupud nõuavad harjumist ja pole isegi siis suurepärased.
Suurepärane suurte probleemidega. Kaameratöö vajab trimmimist. Mõnikord on väga raske valida, mida soovite (kaamera üles-alla liigutamine ja nii edasi), mõnikord võimatu valida ruutu, mida soovite perspektiivi bc-sse minna. Lisaks on see hiline. Xiaomi x3 pro Poco'l on ALL IN MISSION ANIMATION'is VÄGA TÕSISED mahajäämused. Kuigi see on lihtsalt animatsioon, nii et see ei mõjuta teie täpsust ega liikumiskohta, on see äärmiselt tüütu. Mäng on fantastiline, ma nautisin seda tohutult, isegi läbi viivituste.Kuigi see oli hea mäng nii arvutis kui ka konsoolis mängimiseks, on selle mänguga probleeme selles, et selle mängimiseks on vaja tõsist mobiilset riistvara. Kui ma seda mängisin, olid stseenid korras, kuid mõnel hetkel jooksis mäng kokku või takerdus granaadi plahvatuste tõttu. Mäng jooksis ka juhuslikult kokku, kui olin just xcomi hq-s asju haldamas.
XCOM®: Enemy Within Strategi juk
"See rakendus loodi Androidi vanema versiooni jaoks." Makssin raha tagasi 5 minuti jooksul pärast seda, kui märkasin, et rakendus on defektne, kuid Google ei kiitnud seda kahjuks heaks. Nii kahju
XCOM®: Enemy Within Strategi mynt
Lollakas. Ja nad ei anna / ei saa tagasimakseid teha, kuna neil pole juurdepääsu
Parim mäng, mida saate mobiilis osta. Selle mängimine Pixel 2-ga ja seni ainult üks kokkujooksmine umbes 8 tunni jooksul – töötab ideaalselt. Lõpetasin selle arvutis aastaid tagasi ja mobiiliversioon teeb selle õiguse.
Rng on prügi mobiilipordis. Kunagi pole kunagi nii palju pidevalt igal sammul ja igal etapil valesti läinud, on mäng arvutiversioonis. Samuti on juhtnupud kohutavad ja mul on kõik ülejäänud arvustajate vead.
XCOM: Enemy Within mobiilile on töötlemata teemant. See on täielik XCOM Enemy Unknown port koos Enemy Within DLC-ga ja tõlgitakse hästi mobiilseadmetesse. Kaamera juhtnupud on kohati pisut veidrad, kuid aja jooksul on seda lihtsam aru saada. See mäng töötab minu Motorola Z3 peal laitmatult ja see on suurepärane mäng aja veetmiseks.
Suurepärane mäng. Ma ei ole isegi taktikaline mängija, kuid see on minu jaoks korras. Ikka veel õpin, kuid ma ei saanud jätta kasutamata võimalust mängida esmaklassilist mängu, mille rakenduste oste või reklaame ei osteta. Tervitatav muutus sellele, mis näib olevat mängupoodi liiga palju üle ujutanud. Graafika ja mänguviis on suurepärased. Tipptasemel konsooli kvaliteet. Ootan põnevusega selle mängusarja selle arendaja uusi väljalaseid. Loodetavasti tuleb veel!Üks asi, mida ma soovitaksin, on lisada siia lühike mängutreiler
Koormusel jookseb mõnikord kokku, et kaamera hüppab natuke ringi
Mitte nii hea kui konsooliversioon. Nad muutsid mõnda missiooni ja mitte heas mõttes.
Wayward Souls Seiklusmängud vstq
Kuigi see on hea mäng, pole kaamera juhtnupud puutetundliku seadme jaoks mõeldud.
Suurepärane ports. Ma võitsin seda igavesti tagasi arvutis ja tahtsin telefonimängu mängida, kui asju teha. Ma tean, et see on mõnda aega väljas olnud, kuid sain selle kätte ja olen endiselt fänn isegi telefoni teel. Olgem siiski ausad, 99,9 protsenti telefonis olevatest mängudest on igavad, nõmedad, rahalehmad ja lõputud mängud. See kuulub 0,1 protsendi nende mängude kategooriasse. Xcom 2 tulevikus? Lihtsalt ärge hirmutage sügavast, palun. Või kuidas seda nimetatakse 😜
võib olla tõesti hea mäng, kuid see on ebastabiilne ja külmub. väga masendav, et sa tegevusse hakkad. palun parandage Galaxy S10 jaoks. VÄRSKENDUS: see töötas minu jaoks, loodetavasti on kellelgi ka külmumisprobleeme. Taaskäivitasin mängu ilma õpetusteta. seda saab teha alles siis, kui nad saavad mängu juhtnupud.Armastan seda mängu, see on tõesti hea, aga miks öeldakse mitmikmängu puhul, et ma ei saa ühendust, võime mängida ühe päeva või paar matši ja siis istume seal ja ütleme, et ma ei saa telefoniga ühendust luua sõprus üritab vigu parandada, miks ütleb mitmikmäng, et mu konto ei tööta, kui olen seda mitu korda mitme mängija jaoks kasutanud
Ei saa alla laadida. Allalaadimine väheneb pidevalt pärast umbes 2 GB allalaadimist. Seda juhtub iga kord ja see pole minu ühenduse probleem.
XCOM®: Enemy Within Strategi juk
See on hea arvutiversiooni port. Juhtnuppe on lihtne kasutada, kuigi vaate pööramine, et näha hoone sees, kui teie sõdur on selle kõrval, on tüütu. Samuti on pilve salvestamine katki. Facebooki sisselogimine ei tööta, kuid hullem on Google'i ühendus. Valin oma Google'i konto, kuid see ei saa ühendust luua, kuna see üritab endiselt ühendust luua Google'iga, mida enam pole.