Post by hornsanramarsart on Mar 8, 2022 9:52:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Slay the Spire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Slay the Spire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty nekonečné kryštály ▞▞▞
▞▞▞ Slay the Spire 2022 version ▞▞▞
Nechápte ma zle, toto je jedna z mojich najobľúbenejších hier všetkých čias, ale port je dosť nemotorný bankomat.Ascensions sa neukladajú, takže nemôžem postupovať hrou.
No, hral som hru dlho na ps4, milujem ju, dobrá hra, ale neustále padá, keď zomriete alebo sa pokúsite nahrať hru na nový telefón. Naozaj dúfam, že dokážete opraviť havárie. EDIT: vďaka za opravu pádov beží krásne
Slay the Spire 紙牌 yion
Páčilo sa mi to na Switch, takže som to dostal pre Android, ale má veľa problémov so synchronizáciou. Hra často zamrzne, keď buď zomriem alebo ju porazím, a v tomto procese stratím postup. Stáva sa to príliš často a ak sa to nevyrieši, žiadam o vrátenie peňazí.
[EDIT: Znížené na 2 hviezdičky, pretože problémy, ktoré som spomínal, stále neboli vyriešené.] Zdá sa, že vývojári opravili veľa do očí bijúcich chýb, keďže som ich doteraz nevidel (text funguje, žiadny biely záblesk od nepriatelia atď.), ale sťažnosti týkajúce sa používateľského rozhrania sú veľmi opodstatnené. Stále sa to dá hrať, ale karty visiace zo spodnej časti obrazovky a ich používanie je také náročné. Uberám jednu hviezdičku za to a jednu za žiadnu podporu gamepadu. Vyriešte tieto problémy a je to 5/5
Pravdepodobne najlepšia hra, akú som kedy hral na telefóne. Skutočná plná hra bez platených doplnkov. Fantastické!
Skvelá hra, ale musí mať rád rogue likes. Veľa som to hral na počítači a vždy som si myslel, že z toho bude dobrá hra na telefón. Trochu bojujem s ovládaním na dotykovej obrazovke, ale prirovnávam to k novému problému, zápasím s väčšinou hier s dotykovou obrazovkou. Hra je skvelým príkladom prístavu. Ak máte radi nečestných staviteľov paluby, toto je pre vás!
Milujem túto hru. Mám to na troch rôznych platformách. Bohužiaľ, mobilná verzia má niekoľko vtipov, ktoré môžu byť skutočne frustrujúce. Jedným z nich je, že hra má tendenciu zamrznúť, keď porazíte alebo umriete Elite/Bossovi. Nie je to veľký problém, pretože sa zvyčajne vyrieši sám, ale môže to byť znepokojujúce. Väčšou chybou je, že niekedy sa po porážke tretieho bossa v režime vzostupu neodomkne ďalšia úroveň vzostupu. Dúfajme, že tieto veci opravia!
Úžasná hra! Mám takmer 100 hodín na PC a mobile a určite vám odporúčam, aby ste si tento skvost vybrali. Je to skvelá PvE karta založená na Roguelike pre jedného hráča s množstvom obsahu. Niektorí ľudia sa sťažujú na dlhé počiatočné zaťaženie, súhlasím, je to zmätené, spolu s niektorými nepriateľskými zdravotnými pruhmi a efektmi častíc. Existuje riešenie pre počiatočné zaťaženie: Stlačte tlačidlo napájania a okamžite zapnite telefón. Je to okamžité. Alebo len hrať na PC, tam je menej závad.
Dobre, predtým, ako na to DL alebo utratíte peniaze, musíte vedieť, že to NIE JE pre príležitostných hráčov. Krivka učenia je taká vysoká, že bez toho, aby ste HODINY svojho času trávili len sledovaním iných ľudí, ako hrajú hru a pokúšaním sa hru vysvetliť, nikdy nevyhráte ani sa nezabavíte. Hra vám nič nevysvetľuje a skutočne očakáva, že si vyhradíte čas na to, aby ste sa naučili karty, nepriateľov, relikvie, výber ciest a stavanie balíčkov. NEZÍSKAJTE TÚTO HRU, AK JU UŽ NEPOZNÁTE!! DRŽ SA ĎALEJ! dôveruj mi.
Veľa padá a má naozaj pomalý štart. Zábavná hra no
Hra funguje skvele aj na telefónoch s nízkou špecifikáciou. Na hranie tejto hry potrebujete telefón s väčšou obrazovkou. Je to rovnaké ako vo verzii pre PC, ale používateľské rozhranie bohužiaľ nemusí byť optimalizované pre telefóny s malou obrazovkou.
Jedna z najlepších hier, aké som kedy hral, a je to na mojom telefóne (?!). Mal som s tým viac ako 600 hodín na Switch a teraz mám podobné množstvo na Androide. To je šialené množstvo kvalitnej, pútavej a pestrej hrateľnosti za takú malú sumu. Megacrit tu vytvoril definitívny deckbuilding roguelike. Jednoducho sa to nedá poraziť (doslova ak hráte o zabitie srdca na A20 s Silent).
Ballz Mõistatusmängud bfv
Jeho zabitie veže, takže je to skvelé, ale tento port je dosť podpriemerný, najmä vzhľadom na to, ako dlho na ňom pracovali. Ak zúfalo túžite po mobilnom StS, vezmite si ho, ale ak ste nový, počkajte na pár záplat.
Skvelá hra na PC, ale má tento port nejaké chyby.Jedna vec, ktorá ma skutočne rozčuľuje, je, že nezachráni vašu úroveň vzostupu. Na PC rád hrám na 1 na neformálne stretnutia a 20 na výzvu a vždy si pamätá moju poslednú lekciu.
Ak ste hrali počítačovú verziu, je to takmer presný port. Niekoľko vecí mu však bráni v dokonalosti: výber kariet je lepkavý, tlačidlá na preskočenie a pokračovanie sú niekedy frustrujúco prepínané a synchronizácia má určité problémy. Hrateľnosť a funkcie sú tu však všetko.
Hra je samozrejme super. Ale bezcenné. Aj keď presne zobrazuje moju históriu prehrávania, nikdy nenačíta môj uložený súbor. Takže som navždy zaseknutý bez pokroku a nula sa odomyká. Frustrujúce, pretože za hry nikdy neplatím a teraz si to rozmyslím. Aktualizácia 3/13: stále zbytočná a buď neukladá môj postup, alebo sa nesynchronizuje správne
Čo mám robiť so zrážkami, keď porazím šéfa? Len to nezachráni môj postup po úspešnom behu..
Len dobrý port tejto inak dobrej hry. Zúfalo potrebuje prepracovanie používateľského rozhrania: vylepšený systém výberu kariet a väčšia veľkosť kariet a všeobecného textu sú hlavné aspekty, ktoré by som rád upravil. Hrám na Oneplus 8 a namáhanie očí je značné.
Ovládacie prvky sú stále nemotorné, veci sa nevracajú späť do vašej ruky, musíte ťahať karty v oblastiach, aby sa vrátili späť, dvakrát alebo trikrát kliknúť na veci, aby ste ich zaregistrovali. Ak by to bolo opravené, bol by to perfektný port. Dúfam, že ďalší patch. Väčšinou si na to zvyknete, no nešťastia sa stále stávajú.
Hrozný mobilný port, tlačidlá nereagujú, ak máte obrazovku, ktorá sa obopína okolo okrajov telefónu, nebudete vedieť, čo hovorí alebo robí horná lišta. Dungeon Tales a Rogue Adventure sú rovnaké koncepty, ale nestoja 10 dolárov a skutočne môžete získať plynulé hranie, pretože boli v skutočnosti vyrobené pre mobilné zariadenia.
Je úžasné, ako je tento port stále viac a viac rozbitý. Spočiatku to fungovalo dobre, ale nedávno ukladanie prestalo fungovať. Skúsil som vymazať a preinštalovať teraz hra sa vôbec nespustí. Žiadam o vrátenie peňazí prostredníctvom spoločnosti, takže dúfam, že budú mať dosť cti vrátiť peniaze za poškodený produkt, ktorý vôbec nefunguje. Dajte si pozor na každého potenciálneho kupca, môže sa zdať, že hra funguje skvele, ale môže sa kedykoľvek náhodne zlomiť a prestať fungovať.
Skvelá grafika a sfx! Hoci sa zdá, že presne modeluje iné kartové hry s podobnými prvkami a nevyváženosť s priebehom hry, predsa len vyššia cena. Iba 4 hodiny prehrávania, takže hodnotenie sa môže zmeniť.
Naozaj neuveriteľná hra, ktorá prekvapivo dobre funguje na mobile. Ak sa chcete hrať na nečestného staviteľa balíčkov, hrajte Slay the Spire. Stojí za tie peniaze a je nekonečne lepší ako jeho náprotivky.
Ovládanie je hrozné, nie je to správny port na mobil. Získajte namiesto toho Dungeon Tales. Je to podradná hra, ale ušetríte si veľa frustrácie.
Slay the Spire کارت ybu
Hra sa mi páčila, tak som sa rozhodol, že si ju dám na mobil. Ovládanie je také zlé, že je ťažké uveriť, že to nebolo úmyselne. Samozrejme, že nebolo, ale mali opice na starosti tento prístav? Je to kartová hra, ktorá zahŕňa pár kliknutí alebo snímok. Ako sa to dá TAKTO ZLE? vážne......
Slay the Spire Karta rrsr
O hre som len čítal veci... A konkrétne som čakal na Android port, aby ju mohol hrať. Aj keď si myslím, že niektoré oblasti sa dajú vylepšiť, možno keď klepnete na kartu, text z karty sa zobrazí nabok, takže ho môžete prečítať a váš prst ho nezakryje. Okrem týchto malých problémov si myslím, že hra sa hrá skvele a funguje! Edit: Môže to byť len moja predstava, ale po poslednej aktualizácii sa veľkosť textu a veľkosť používateľského rozhrania zdajú byť v poriadku...
Zrušenie výberu karty pomocou dotykovej obrazovky nefunguje a spôsobuje neustále nesprávne zobrazenie. Dúfajme, že vrátenie peňazí prebehne. Kúpim znova, ak sa to opraví.
Milujem túto hru a strávil som pri nej veľa hodín. Práve som si všimol, že chýbajú tri tiché karty: výbuch mŕtvoly, katalyzátor a zmar. A áno, všetko som odomkol. Ma niekto podobny problem? Preinštaloval som hru. Chcem sa naplno venovať budovaniu jedu a tie sú dosť zásadné.
Úžasná hra, ale momentálne je ukladanie nespoľahlivé. Ak to opravia, je to 5 hviezdičiek.
Toto je 5-hviezdičková hra, ale s niektorými frustrujúcimi chybami. Hrám dva mesiace a práve som si uvedomil, že niektoré karty zostanú zamknuté a nezobrazia sa v hre, aj keď som všetky postavy úplne vyrovnal. Vo verzii pre PC sa to nestane. Dúfame v aktualizáciu v budúcnosti, ktorá tento problém vyrieši, pretože niektoré zo zamknutých kariet sú mimoriadne dôležité vo vyšších vzostupoch.
Je to dobré, ale mohlo by to byť ešte lepšie Ak máte problém so zaseknutím obrazovky načítania synchronizácie, aplikáciu znova minimalizujte a maximalizujte. Jediný problém, ktorý ma znepokojuje, je, že keď sa pokúsim zahrať kartu a potom chcem hrať ďalšiu, hra sa stále pokúša hrať predchádzajúcu kartu.