Post by bottreccakaso on Feb 10, 2022 14:56:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi suurendamise ressurssi ▞▞▞
▞▞▞ Toy Blast 2022 version ▞▞▞
Tahaksin öelda midagi ilusat, kuid ma ei saa. Tundub, et ma ei taha koondada. Olen selle mängu vähemalt 5 korda desinstallinud. Iga kord on see välja lülitatud. Ärge jätkake. Mul oli hiljuti insult ja installisin selle raamatu uuesti.
Armasta Toyblast. Ma naudin meeskondi, aitan üksteist eluga jne. Mulle meeldib, et ka mänge ei segata. See on suurepärane mäng.
See võib olla väga keeruline ja mõned lauad on fikseeritud, kui hakkate mängima, saate liikuda välja, kuid mitte siis, kui jõuate esimesest 100 lauast
Armasta mängu! 4 tärni, sest pidin hankima uue seadme ja uuesti installima! Alustas mind palju madalamatel tasemetel!
Toy Blast Câu đố luea
Carrom Pool: Disc Game Esportes ilac
👍
See on ok mäng, kuid ma olen väsinud võitlemast, et võita igal tasandil...saate selle võitmise lihtsamaks teha!!! Kuigi ma mängin seda endiselt.
Nagu mäng, kuid hiljuti tuleb seda värskendada iga 50 taseme järel ja mõnepäevane turniir on kuidagi nõme. See viimane värskendus laaditakse, kuid seda ei installita minu jaoks. Mis on tõeline jama, sest ma ei saa praegu üldse mängida
Armastan seda mängu, kuid mu mündid kaovad sageli btw tase 4453 juhtub ikka veel oli 75 mündi eile õhtul langes täna hommikul 35-le nüüd 20 pole kulutanud grrrrr
Miks sa ei lase mul uuendada oma uusi tasemeid, mida ma terve päeva oodanud olen?
Armastan seda mängu ja olen seda mänginud alates 2016. aastast... mõned tasemed on siiski üsna häirivad, sest mõnikord kulub mul nende läbimiseks päevi kuni nädal 😡, kuid peale selle meeldib mulle ikka veel mängida!
See oli kunagi mu lemmikmäng. Ma mängiksin vahetpidamata tunde. Ostsin regulaarselt lisapakke, mis aitavad mul tasemeid läbida ja teenida 2, 4 või 24 tundi piiramatut elu. Nüüd on mäng nautimiseks liiga masendav. Ärge pange mind isegi idiootliku "Legends Arena" juurde.
Ootasime terve päeva värskendust. Esiteks värskendatakse mängu, nüüd pean läbima seaded ja rakenduste poe. Nüüd ei saa ma isegi mängida, sest tasemed ja mängu värskendused on otsas
Minu mündid kaovad pidevalt!!!!!!!😠Ostja ettevaatust. Olen muutnud oma Facebooki parooli ja kõik. Algul oli aeg-ajalt 25 ja siis täna võttis esmaspäeval 12.99 paki ostes ära 180. Ärge langege sellesse ja pöörake tähelepanu oma ostetud või ostetud müntidele
3 tärni kõiki etappe @~4250 F2P Mäng on olnud lõbus, andis korraliku koguse münte (5000+) ja esemeid (100 s). Alates 3000 etapi lõpust muutusid mõned suvaliselt keeruliseks, umbes 4000 etapiga alustades on see probleem lõbu rikkunud. Iga etapp algab nii väheste plokkidega, et olete täielikult RNG-st sõltuv, kui klotsid vahetavad ümber, kuna puuduvad liigutused. Korrake seda 10 korda ilma edenemiseta, taaskäivitage. Korda 5 korda ja elust ära. Igal etapil sama asi. Puhas RNG ja oskusteta. Parandage see.
Kas mäng on katki? Olen tasemel 6051 ja ma pole terve päeva saanud värskendada.
Tase 4676 läbitud 103 korda ja ei saa läbi. Olen teinud teisi tasemeid umbes 30 korda enne läbimist. Aga see on naeruväärne. See ei ole osavusmäng. See on rohkem õnnemäng. Seega muutsin oma hinnangu 5 tärnilt 1-le. Sama taseme jätkamisel peaks olema mõistlik piirang.
Okei
See on hea mäng, kuid kui tasemed otsa saavad, peate värskendusi ootama kaua
Mäng pole halb, hoiab sind mõnda aega edasi. Siis algab kulutamine.
Olen sellest mängust absoluutselt sõltuvuses..Ainus mäng, mida ma mängin ja olen mänginud juba paar aastat...olen ainult tasemel 4083 ja olen kindel, et teised on minust palju möödas..LOL...Suurepärane mäng ..Mulle meeldib, kuidas nad on lisanud korvpalli asja..LOL...kus valite asjade võitmiseks ülesandeid..Mulle väga meeldib, kuidas saame elusid lihtsamaks saata..Võib-olla tegin seda valesti, aga suutsin ainult saata kunagi elusid inimestele, kes olid minu FB sõbrad..See võttis igaviku...Kui palju taset sellel mängul on, kas keegi teab
Toy Blast Câu đố luea
Toiteallika UPS-i ja boonuste eest müntide hankimine on äärmiselt piiratud. Muud mängud annavad mõistlikke boonussummasid ja mõistlikke münte. See mäng ei tee seda
Toy Blast Slagalice nhdr
Ni halb miks se on 3mandal kohal?!?
Toy Blast Câu đố luea
Alguses ma nägin väga palju reklaami sellest mängust, siis lõpuks otsustasin selle innstallida. Muide on see väga hea!
Toy Blast Câu đố luea
Kusagil aasta alguses muutsid nad seda... varem oli teil võimalik tasemeid palju lihtsamalt läbida, ilma et peaksite kasutama teenitud (või ostetud) "võimendusi". Samuti said nad lahti piiramatutest eludest. Varem käisin sellel mängul, sest see oli lõbus ja lõõgastav... varem sai mängida tunde... nüüd on see lihtsalt masendav, sest kas oled päevadeks tasemel kinni või pead kulutama raha, et neist mööda saada. Ma ei maksa praegu, sest sa mängid ainult seni, kuni raha otsa saab.
Taaskord muudavad nad tasemete läbimise naeruväärseks. Ei naudi mängu.
Sellest hommikust saati on midagi valesti. Seda ei värskendata ja see ütleb pidevalt, et varsti on tulemas rohkem tasemeid? Tavaliselt ei võta see kunagi nii kaua aega. Installisin rakenduse uuesti, kuid sellel pole vahet
Nii et ärge värskendage minu piirkonnas, kuna mõned inimesed üle maailma on legendide areenil juba 200+ taset, pole see aus?
Hästi, kuni ma Facebooki sisse logisin. Mängisin seda mängu palju. Nii palju, et olen pidevalt legendide areenil. Aga vahetasin telefoni ja ei loginud Facebookiga sisse. Kui ma seda tegin, otsustasin, et pean alustama algusest. Võtsin ühendust toega, nii et värskendan seda vastavalt sellele, kuidas see läheb.
Olen nõus, et see mäng petab liiga vähe liigutusi taseme saavutamiseks ja tagab, et te ei saaks seda teha ilma käikude eest rohkem maksmata
Tasemevärskendused on väga aeglased
Toy Blast Câu đố luea
Kiire lõbus mäng, mis aitab aega veeta lõbusalt ja mõtlemapanevalt.
Mäng on lõbus, kuid ma lõpetan 50 uut taset üsna kiiresti ja ootan siis järgmist värskendust, väga ärritav, miks ei saa te paarsada uut taset kokku lisada?
Värskendusprotsess tundub kõige hullem. Ma ei tea, mis sellega toimub. Muidu on see hea mäng vaba aja veetmiseks.